Влюбени в пътешествията

Познавате ли такива хора? Които не само обичат да пътуват и изследват нови държави и култури, но такива, които просто обичат да пътуват. Независимо къде. Независимо кога. На места дори недокоснати от човешка ръка.

Това съм аз. Няма значение къде ще отида. Дали ще бъде най-мръсното място на света или ще спя в най-луксозния хотел. Това е времето, когато се чувствам наистина жив. Адреналина от летенето, сменянето на транспорт, изследването и запознаването с нещо напълно непознато. Това е истинска емоция, от която никога няма да се откажа.

Колкото и да съм си мислил по този въпрос – това е начинът по който искам да прекарвам почивките си. Да това не са почивки, но истината е, че по този начин се образовам и зареждам само с положителна енергия.

Аз съм от хората които наистина са влюбени в пътуването. В идеята за пътуване. В самото пътуване. Харесвам всеки един аспект от едно такова преживяване от физическото пренасяне от едно място на друго, до опитването на нова и разнообразна храна, през различната история и култура, архитектура.

Обичам да усещам градовете, в които ходя с цялото си същество. Да мога да се почувствам поне за малко част от населението, което го обитава. И наистина харесвам тези градове, които имат дух – уличен, градски, човешки дух.

Google+ Comments