Когато пътуването е смисълът на живота ти

Ако искате ми вярвайте, но аз наистина живея само и единствено за това да мога да пътувам. Искам да обиколя целия Свят, да усетя с цялото си същество всяка една култура, да опитам храната, да слушам музиката, да дишам въздуха, да разбера повече за историята им…

Всяко ново пътуване е истинско приключение и очаквам с нетърпение момента, в който ще стегна багажа и ще се кача в самолет. Обичам всеки един етап от някое пътешествие – дори летенето със самолет ми доставя изключително голямо удоволствие. Това чувство на безтегловност, лекият делириум.

Когато кацна на новото място следва предвижването до града. Харесвам да виждам как функционира града. С всички хора, които въобще не ги интересува колко съм развълнуван аз. Това е тяхното място и те си имат задължения, които трябва да свършат.

Обичам да вървя по улиците и да наблюдавам. Обичам да ползвам градския транспорт и метрото, да се губя в някоя тясна уличка дори. Обичам вкусът и ароматът на всяка нова дестинация. Адреналинът никога да не спада и на края на всяко пътешествие да се чувствам зареден с изключително много информация и впечатления.

Това е моят живот и много искам да имам винаги възможност да пътувам и да опознавам нови страни и култури.

Вие къде за последно пътувахте. Споделете вашето най-интересно място, на което сте били!

Google+ Comments