Пътувай чрез бижута и Viano

Във времена на ограничения на пътуванията е необходимо да сме креативни, за да измисляме начини за достигане на готини дестинации. Докато у едни са останали спомените от красивите места, които са посетили, то други все още си мечтаят да се пренесат там. Както знаете, в блога ми обичам да давам полезни и забавни съвети при пътуване. И този материал няма да е изключение и ще ви изненадам с нещо нетрадиционно.

За да се отправите на околосветско пътешествие, не са необходими самолетни билети или пък друг транспорт. Нямате нужда от паспорт или документи. Дори багажът е мираж. Чудите ли се коя е дестинацията? Няма значение, защото магията на самото пътуване е да поставиш началната точка на неговото започване. А това може много лесно да се случи със сребърен талисман – подарен или пък закупен лично от теб. Той трябва да е във форма на забележителност или елемент от мечтаната дестинация.

Както вече знаем, подобни сребърни висулки са изключително популярни и най-често символизират определен етап от живота. За мен обаче пътуванията са от онези неща, които ти влизат под кожата и не могат да излязат до края на живота ти. Явно и много други хора са като мен, защото онлайн сребърните бижутерии като Viano например имат селекция с украшения за пътешественици. По принцип те се предлагат за жени, но аз мисля, че има и добри попадения, подходящи и за мъже.

И да се върнем на темата – как може да се пътува чрез бижутата? Отговорът тук е и философски, и практичен. Сдобивайки се със сребърен талисман във форма на символ от дадено място, вече си направил първата стъпка за взимане на билет за посещението му. Гледайки го всеки ден, любувайки му се, вкарваш в действие силата на мисълта. Затова аз съм сигурен, че ще се случи.

Но още по-хубавото е, че мечтаейки, се подготвяме и за самата локация и когато вече сме там, все едно я познаваме отпреди. Отправната точка от талисманите, които освен красиво украшение, са и като магия за късмет. Затова не се терзайте, че не може да пътувате – пожелайте си го с талисман, с Viano и ще се случи.

Google+ Comments