Alure – новото ми любимо място

Преди няколко дни моя приятелка ми препоръча един нов салон за красота в София, защото й споделих, че смятам да направя някои промени по прическата си. В началото се подвоумих, защото както повечето жени, ми е трудно да поверя косата си на ново и непознато място, но в крайна сметка се реших и отидох

kosa-pricheskaСалонът се нарича Alure – бутиков, както се определя и то съвсем не безпочвено – личи си, че в вложено много въображение и стил при обзавеждането му, оборудването също е последен писък на технологиите.  Намира се на ул. „Проф. Георги Златарски“ 9 в София. При цялото добро впечатление, което ми направи салонът, докато изчаквах няколко минути реда си, направо се молех на Господ и фризьорите им да се окажат толкова добри, защото определено щях да започна да идвам доста често :))

Е, наистина останах доволна от начина, по който ме подстригаха. Фризьорката спази всички условия, които й дадох, действаше много внимателно и беше мила и приятна, за разлика от много от работещите в бранша, които са готови да обсъдят с теб всичко случващо се на квартално ниво. Платих си с кеф, а и цената не беше плашеща – постригвали са ме много по-зле за повече пари.

Другата седмица отново планирам да посетя мястото – този път за други разкрасителни цели – там се предлагат още маникюр, педикюр, масажи и какви ли не още полезно-приятни развлечения за дамите 🙂 Alure вече ми е новото любимо място, дано ме извинят сладкарници Неделя, но бяха победени :))

Google+ Comments