За новите държави и интересните факти

Пътуване – това е думата, която осмисля всяка моя година. Щастлив съм, че разполагам с времето и възможността да бродя, дори за кратко, из света. Зная обаче, че и много от вас рядко имат шанса да се впуснат в различни приключения и далечни дестинации. Не се отчайвайте, имам нещо и за вас!

Освен да се наслаждавате на пътеписите ми и на полезната информация, ви давам още една алтернатива. Тя е да се запознаете с най-интересното за дадена държава чрез разказите и любопитните данни на още един човек. Той е добре познат в медийното пространство в България и всички го знаят като Слави от The Clashers.

Истински фен съм на рубриката му „50 факта“, в която дава точно толкова ценни, забавни и понякога налудничави данни за дадена страна. В момента може да се насладите на над 20 предложения, като продължителността на всяко видео е межди 15 и 20 минути. Така за една вечер може да пропътувате няколко държави и да се посмеете.

Хубавото е, че всички тези факти могат да породят още хиляди въпроси в главата ви и да започнете да търсите още информация. В такива случаи отваряте видеоенциклопедията на света и започва голямото избиране. От кадри само на градове, в които се усеща атмосферата, до класации за ресторанти, забележителности и магазини. Всичко има.

Ето как в уюта на дома през празничните дни за малко може да се откъснете от познатото и да усетите атмосферата в едни от най-приказно украсените градове например. Изборът е ваш. А моят, който ще ви оставя линк под текста, е за Южна Корея и всичките й странности. Тя е и новогодишното ми желание. А вашето?

https://www.youtube.com/watch?v=W1vQJetQUyM&ab_channel=TheClashers

Google+ Comments