Необичаен къмпинг

Сигурен съм, че много от четящите сте фенове на къмпингите. Палатки, планина, море, общо взето къде си искаш, свобода и любими хора. Особено сега като начин за отдалечаване от динамичното ни, но и скучновато ежедневие, е супер алтернатива. Но аз ви давам идея и за още едно, което ще накара сетивата ви ще се изкефят на макс.

Привлякох вниманието ви, нали? Сега ще разкрия и мистерията. Днес в блога ви разказвам за къмпинги, които ги има дори в България и които предоставят ново изживяване. За тях не е необходимо да носите каквото и да е, а само приключенското си желание. Те се намират в гората, отдалечени са едно от друго и са във формата на прозрачна сфера.

Точно защото от тях може вие да виждате и вас да ви виждат, те са така изолирани. Чрез този нов вид къмпинг ще може да спите под безкрайния небосклон и същевременно да се чувствате комфортно. Няма значение какво е времето навън, защото така ще може да му се насладите напълно. Ще виждате светкавици, капките дъжд, ще чувате вятъра, ще се радвате на слънцето, небето и Луната.

Може би не е типичният къмпинг и е нещо средно межди него и хотел, но изглежда обещаващо. Досега не съм спал под стъклен объл покрив. Чувал съм, че сферите променят енергията в помещението и става по-хармонично. А съчетанието с гледката, сигурно ще е доста приятно за всички сетива.

На мен ми звучи като приказка и затова планирах посещение през август на единствения подобен къмпинг в страната ни, който се намира във Врачанския балкан. Надявам се наистина изживяването да е толкова магично и да си подаря нови емоции. Ще споделя и с вас в блога, но трябва да имате търпение. Ако ли пък не – посетете преди мен и ми пишете.

Google+ Comments