Най-луксозният апарт хотел у нас

florimontemirateОпределенията „Най“ често звучат твърде преувеличено, но това със сигурност не е случаят с петзвездния хотел Emirates Apart Residence.  За него, както ще се убедите, всички суперлативи са оправдани – нито по черноморието, нито в планинските курорти или столицата съществува друг Апарт хотел, който даже да се доближава по лукс, изящество, внимание към детайла, интериор и удобства като цяло.  Той е собственост и дело на Андон Атанасов и Паскал Дойчев, заедно с прилежащия към него фитнес „Pulse”- най-големият и модерен в страната, оборудван с над 200 уреда и разположен на цели 5500кв. м.

Най-малкият апартамент с една спалня в Emirates е от 130кв. м., а най-големият с три спални – 304кв. м. Но не площта е това, което ги отличава, а уникалното обзавеждане за всеки един от 24-те апартамента, използваните материали и идейност.  Стени от светещ оникс, под от мрамор и гранит, вградена камина, амбиентно осветление, дизайнерски елементи, 52-инчов телевизор, римска баня и много други, са нещо изключително рядко срещано в други български хотели. Emirates разполага и с ВИП басейн на покрива, свръх луксозен спа център, а клиентите му използват безплатно и прилежащия фитнес.  Гледката също не е за подценяване – в близост до Бояна, гостите на хотела имат пряка видимост към красотите на Витоша.

Апарт хотел Емирейтс е мястото у нас, където човек може да се почувства като бог в процъфтяващия Дубай, където от лукс и изящество не се пести – от там произхожда и името му. Едва ли би бил достатъчен дори цял един ден, за да бъдат подобаващо разгледани и оценени всички негови качества.

Emirates Apart Residence е истински шедьовър, предназначен за всички ценители на изяществото и лукса, които могат да си го позволят.

Google+ Comments