Път, театър и още нещо

Обичате да пътувате. От къде знам ли? Нямаше да сте на страниците на този блог, ако не беше така. Има различни видове пътуване – такова, което е свързано по работа и различен тип задължения. Те обикновено не са от най-приятните, въпреки че понякога са доста интересни, сами по себе си.

Най-приятните пътувания са тези, които сме планирали и искаме да се осъществят. Обикновено в чужда държава, на място което има с какво да ни изненада както от туристическа, така и от чисто социално-битова обстановка. Разглеждаш различни култури, отминали култури, поставили началото на съвременни, но всъщност драстично различни. Прекрасно преживяване.

Но има и един друг тип пътувания, които са обвързани с посещение най-вече на концерти. Но и на театрални постановки става. Самото изживяване е страхотно. Да пътуваш из държавата, за да можеш да се докоснеш до цялостното творчество на твой любим режисьор или сценарист или актьор.

Ето и моята любимка, заради която бих пътувал до всяка точка на страната, само и само да мога да се насладя и докосна до творчеството и величието на съзнанието й:

Google+ Comments