За къде да стегнете куфарите през 2019-а?

Празниците отминаха и вече почти успяваме да дишаме спокойно, без да ни е тежко от поредната порция изумително вкусно ястие, приготвено от някоя баба, майка или подобна, готвеща роднина.

Сега спокойно можем да разтворим картите (под карти разбирайте както географски, така и банкови) и да започнем да планираме ваканциите и дестинациите, на които искаме да отидем през настоящата година.

Със сигурност ще има много места, които аз лично бих искал да посетя, стига банковата ми сметка да го позволява, разбира се. Но да, посещението на екзотични места, запознанството със съвсем различна култура от познатата ми, ме изкушава изключително много и бих работил години, за да мога лично да се докосна до подобен тип култура.

Изживяването със сигурност ще си заслужава и ще остане в съзнанието ми дълго време. Но както казват хората, на всеки мечтите му са различни. Едни ги влекат екзотичните дестинации и култури, други предпочитат луксът и спокойствието.

Ето няколко предложения от мен за страхотни места, които можете да посетите през настоящата 2019-а година. Надявам се да ви вдъхновя с някое от тях и наистина да отидете. Ако това се случи ще се радвам да ми споделите какво е било вашето изживяване там. Очаквам ви

Google+ Comments