Топ БГ места за морска веселба

От толкова много промени през последните две години някак се научихме повече да обичаме и цени родното. Точно затова и моите текстове започват да стават все по-насочени към България. Днешният ще бъде за Черно море и моята класация от 3 заведения, които много ми допадат, а по ирония на съдбата са на Южното черноморие.

Започвам с една от най-актуалните дистанции през последните години – Лозенец. Мои приятели след тазгодишното посещение вече му дадоха названието „Луксозенец“. Но въпреки това аз имам любимо заведение там и се нарича Boho. То предлага разнообразие от добре приготвени храни. Boho не е просто бийч бар, а е подходящо за вкусно похапване, парти веселба и дори отбелязване на повод. Всичко зависи от часа, в който ще го посетите.

Пренасям ви и в Бургас. Тук ме плени Hashtag Pavilion с невероятния си дизайн. Разположен на крайбрежната алея с готина музика и коктейли. Почти винаги имат гост DJ, който пуска много приятни бийтове. Определено е място за разпускане и за среща с нови и свежи хора.

Завършвам с един от най-южните курорти – Ахтопол. Там се намира и чудно романтично местенце, което е като излязло от картичка. Това е La Vita. Заведението е разположено точно на брега на морето и го препоръчвам по залез слънце. Гледките са уникални, а кухнята е средиземноморска. Просто няма как да не се влюбите!

Скоро предстои обиколка и на север и ще се постарая да направя класация и за там. Ако ви е интересно и полезно, разбира се.

Google+ Comments