На меден месец в Сингапур

Дайте шанс на Сингапур и той ще ви изненада! Толкова много места да посетите, толкова много емоции да преживеете… това е то да имате меден месец, за който дълго ще говорите.

Всъщност сватбата е просто перфектният предлог да изхарчите повече отколкото бихте иначе. Меденият месец е идеалният предлог да идете на място, което иначе ви се струва далечно и скъпо. Не мислете за Гърция, Турция или Кипър. Колкото и добре да звучат Франция, Италия и Малдивите, зарежете и тези вече изтъркани дестинации. Помислете за почивка, на която можете да научите повече, да видите невероятни неща, да се забавлявате както никога.

Сингапур е най-силно развитата страна в Югоизточна Азия. В икономическо отношение тя много пъти превъзхожда своите съседи. Дотолкова, че се предполага, че до края на 2015 година Сингапур ще надмине Щвейцария по размер на активите в страната.

В столицата на Сингапур, носеща едноименното име, се намират едни от най-големите забележителности по света- Джурасик Парк, театър „Еспаланада“, множество скулптори, сред които забележителната „Нютон“ на Салвадор Дали, резерватът „Букит Тима“ и паркът за птици „Джуронг“. Посетете един изцяло туристически остров Сентос. И всичко това в невероятно романтичната атмосфера. Насладете се на дълги разходки по крайбрежната улица „Кларк Кий“, както и по Ривърсайд Поинт.

А вижте и клип от щастлива млада двойка, която се забавлява на медения си месец. Сингапур определено обича любовта. А любовта обгражда островната държава както никоя друга.

 

 

Google+ Comments