Пътувайте винаги подготвени с Янко Янев

Янко Янев е адвокат, който се занимава със застрахователни казуси. И ако се питате какво общо има той с пътуването и хубавото време, прекарано с приятелите, отговорът е много прост – много.

Когато се подготвяме за път, през което и да е време на годината, никога не мислим, че нещо може да се обърка. Обикновено сме изключително внимателни шофьори и стигането от точка А до точка Б не представлява особен проблем. Но никога не бива да подценяваме обстановката на пътя. И колкото и добри и внимателни шофьори да сме, не можем да отговаряме за поведението на другите на пътя. Доста често то ни изглежда безразсъдно, опасно и понякога сме ставали и свидетели на инциденти с много материални щети.

Мислим си, че застраховките Гражданска отговорност и Каско, които сме направили, ни предпазват от излишен разход при подобни неприятни ситуации, но практиката показва, че всъщност не е точно така.  Всъщност застрахователите по всякакъв начин се опитват да изплащат по-ниски суми, от това което би трябвало да изплатят, а движението на ръба на закона обърква незапознатите и стресирани от случката, потърпевши.

Ето защо е важно, когато тръгваме на път, да сме сигурни, че сме взели всички необходими мерки за пълноценна почивка и безопасно, сигурно и подсигурено от всички рискове, пътуване.

Кантората на Янко Янев е една от водещите в бранша и той и екипът му са приключили успешно стотици казуси. Той самият започва да се занимава със застрахователни казуси след като през 2008-а година претърпява пътен инцидент, след който едва не остава парализиран.

Янко Янев завършва висшето си образование със степен магистър по право в Югозападен университет „Неофит Рилски“, а задължителният си едногодишен стаж провежда в град София. През 2001-а година започва адвокатската му практика в известна адвокатска кантора, а няколко години по-късно открива своя собствена, отново в столицата. В екипа му се присъединяват професионалисти с дългогодишен опит в областта на застраховането, гражданското и търговското право и недвижимите имоти.

С годините адвокат Янко Янев разкрива офиси на кантората си и в Пловдив и Велико Търново, защото вярва, че всеки има правото на адекватна и справедлива защита и лесен и бърз достъп до подобна услуга.

Ето защо когато предприемаме пътуване с автомобила си, е добре да проверим дали сме записали телефоните и на кантората на адвокат Янко Янев. Защото ние можем да сме внимателни и съвестни на пътя, но не можем да контролираме действията на всички около нас. А колкото по-подготвени сме, толкова по-добре.

Google+ Comments