Празнично пътуване и помощ от MicroCredit

За поредна година решихме да прекараме празниците далеч от родните си места, като предложим на най-близките ни хора да наемем голяма къща в някое планинско селище, където да можем да се съберем цялата рода, и да прекараме едни наистина сплотени и топли празници.  Естествено всяка година покриваме транспортните разходи на родителите си, тъй като те са пенсионери и трудно биха си позволили да купят подаръци на всички и да пътуват далеч от родното си място. То е доста трудно и за нас, но пък ние сме си установили метод, чрез който се справяме перфектно благодарение на бързите кредити от www.microcredit.bg .

MicroCredit e лицензирана небанкова финансова институция, която отпуска бързи потребителски кредити. Има няколко различни продукта и предлага перфектни условия, съобразени с нуждите на всеки потребител. Кандидатстването става бързо и лесно с минимално количество документация. При повечето продукти не се изискват доказване на доходи, обезпечаване на кредита или поръчители и получавате парите си веднага след одобрението в брой или на посочена от вас сметка, в зависимост кой продукт сте избрали или какъв вид на плащане. Така големите разходи, които трябва да направите, за да си позволите лукса да се съберете с най-близките си пора по време на празниците и да прекарате една наистина вълшебна Коледа, се получават на момента, а връщането им се осъществява на равни седмични или месечни вноски. И става изключително удобно разпределението на средствата, в периода след празниците.

Така открихме, че ни е най-удобно и така процедираме вече трета година. А бързите кредити, които взимаме наистина си заслужават. Защото с тези пари назаем успяваме да подарим на близките ни хора неща, които наистина ги радват, носим им усмивки, събираме се заедно, което е най-важното и правим празника истински. Защото сме на мнението, че не предметите, не парите и пищната украса е смисъла на празника, а усмивките на най-близките ни хора, топлината, която си даваме и хубавите спомени, които създаваме.

Може би звучи много сантиментално, но за мен… за нас, смисълът на празника е именно в това. Защото през годината е трудно да се видим, да си обърнем внимание, да се насладим на компанията си. Коледните празници са повод, от който ние се възползваме максимално. И всичко това се случва, благодарение на финансовата помощ от MicroCredit

Google+ Comments