Виртуална разходка

online-travel-specialists-300x261Знаете ли какво ми хрумва, докато си повтарям на ум тези две думи – виртуална разходка. Мисля си за стотиците сайтове, публикации, блогове, форуми и все в този дух онлайн места, които посещаваме ежедневно. Те са по своему вид разходка.

Нека не се залъгваме. Повечето хора в днешно време пътуват, докато са пред екрана. Гледат снимки, видеа, предавания, различни клипове, четат разнообразни текстове и най-общо казано „сърфират из интернет“. Правят си виртуална разходка тук, разходка там и се отбиват, където решат. Могат да посетят Парламемта или Народното събрание и да се информират за скорошните събития там, а в следващия момент да се окажат на върха на някоя пирамида.

Виртуалните разходки, които си правим ежедневно могат да са много по-богати от разходките на живо. Все пак когато използваме краката си, сме ограничени в пространството, в което се намираме в момента. Когато обаче сме онлайн, можем да се озовем, където пожелаем само с един клик. Аз го правя всеки ден и именно така научавам за много от интересните места, за които ви споделям. Така се информирам и за случващото се по света… като се разхождам тук и там виртуално.

Google+ Comments